• Abonare Newsletter

    * indicates required

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala antreprenori, manageri si profesionisti

Feed Forward

Perioada in care traim este a celor care reusesc sa se dezvete de ce au invatat in trecut si sa invete lucruri noi rapid. Economia se schimba atat de repede incat ceea ce in trecut se intampla in 5 ani se deruleaza acum in 3 luni.

Daca vrei sa ai succes in afaceri ca antreprenor, manager sau profesionist trebuie sa inveti de la cei care deja au obtinut ceea ce doresti sa realizezi. Timpurile in care invatai de la teoreticieni care niciodata nu au fost cu “the skin in the game” sau au facut asta acum 10 ani … a apus.

Nevoia de informatie aplicata, singurul mix care te scoate din multime si te diferentiaza pe tine si afacerea in care activezi a stat la baza fondarii Academiei Feed Forward.

Academia Feed Forward este despre tine, prezentul si viitorul tau. Statistic, 80% din succes este mindset si 20% mecanici. Iar o parte din mecanici sunt toate informatiile si skills-urile pe care le capeti din educatia clasica – liceu, facultate, master, MBA. Ele sunt folositoare, nu le ocoli dar sunt o mica parte din 20% din succes.

Noi promovam un alt gen de educatie, cea neconventionala.

Nik Halik (Thrillionar®, Multi-Milionar, Global Wealth Strategist, Speaker International, Autor Best-Sellers, Primul Astronaut Civil al Greciei si Aventurier) si-a lansat in Romania la inceputul lunii februarie 2013 Conferinta Thrillionaire Revolution, un eveniment sprijinit de Academia Feed Forward. “Sistemul de invatare conventional produce indivizi comuni. Sistemul neconventional produce indivizi extraordinari pentru ca inveti sa gandesti in afara cutiei, dintr-o perspectiva diferita, ai un alt mindset despre relatia cu viata. Adevarul este ca 95% dintre oameni sunt falimentari/ broke, ei nu pun intrebari, nu provoaca viata, ei accepta viata si gandesc ca asta ne este dat si cu asta trebuie se defilam inainte. Si eu le spun oamenilor ca asta nu este suficient.” Nik Halik

Vrei mai multi bani? In primul rand trebuie sa-ti modifici psihologia si perceptia despre bani inainte de a avea mai multi bani. Noi ne ocupam  de 80% din ceea ce inseamna succes. Daca nu crezi, te invitam sa participi la cursurile, workshop-urile pe care le organizam si conferintele pe care le promovam si sprijinim.

 

Bookmark and Share

 

Be Sociable, Share!