• Abonare Newsletter

    * indicates required

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala antreprenori, manageri si profesionisti

Oportunitate afacere online internationala – domeniile .WS (website)

Limba engleza si limbajul specific internetului deschid o extraordinara lume de noi posibilitati catre cei care isi doresc sa castige importante sume de bani cu ajutorul internetului. Incepand de astazi iti vom prezenta diverse oportunitati de afaceri accesibile si pentru antreprenorii din Romania. Toate aceste oportunitati sunt testate de echipa noastra si ne poti adresa orice intrebare prin intermediul comentariilor sau e-mailului.

Denumirile “.com”, “.net” si chiar “.ro” pot fi extrem de valoroase in cazul in care iti rezervi o denumire relevanta pentru un anume business sau idee. Exista in acest sens o extensie, “.ws”(prescurtare de la website) care reprezinta o oportunitate de afacere foarte interesanta cu un buget de start nesemnificativ.

Practic, iti rezervi un domeniu “.ws” care poate fi orice cuvant sau expresie in orice limba doresti, singura conditie fiind ca ceea ce doresti sa nu fi fost deja adjudecat de altcineva. Timp de 7 zile nu platesti nimic – poti testa si renunta ulterior, dupa care vei “investi” cate 10 USD in plati lunare prin intermediul unui card de debit sau credit ori cont paypal. Daca nu ai un cont PayPal iti poti deschide unul aici. In cei 10 USD primesti domeniul de internet, gazduire, un website builder (software pentru a-ti construi site-ul fara cunostinte de programare) si e-mail. Desigur, poti sa nu folosesti website builder-ul si sa iti uploadezi propriul site sau blog sau sa redirectionezi domeniul catre un alt site sau blog.

Deci poti porni un proiect online gazduit pe un server aflat in strainatate. In orice moment poti renunta la “.ws” pur si simplu nemaiplatind taxa lunara sau notificand firma care se ocupa de aceste domenii. Si acum vine cireasa de pe tort.

Compania Global Domains International, cea care se ocupa de gestionarea acestor domenii iti va oferi odata cu contul posibilitatea de a intra in programul de afiliere si a invita prieteni si parteneri de afaceri sa-si achizitioneze domenii “.ws” prin intermediul link-ului tau de afiliat. Detalii despre castigurile potentiale gasesti accesand acest link despre domenii internet .ws. Cei pe care ii inviti pot fi din Romania, SUA, India, practic din orice colt al lumii, deci potentialul pentru noi clienti este foarte mare.

Compania iti va achita in jurul datei de 15 a fiecarei luni comisionul generat de clientii recomandati de tine si de clientii recomandati de ei, pana la 5 nivele, ca un MLM clasic astfel incat, in timp, venitul rezidual pe care il poti obtine … devine deloc de neglijat! Compania iti ofera tot trainingul de care ai nevoie pentru a monetiza aceasta oportunitate, singurul detaliu fiind ca acesta va fi prezentat in limba engleza.

Poti rezerva cate domenii “.ws” iti permite bugetul si tot asa prietenii sau partenerii de afaceri. Te invitam sa ne transmiti povestea ta de succes dupa ce vei incasa primele comisioane din programul de afiliere pentru domenii internet .ws.

Be Sociable, Share!
Categories: Affiliate marketing - Oportunitati afaceri online