• Abonare Newsletter

    * indicates required

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala antreprenori, manageri si profesionisti

Astazi 5 decembrie ne-am rebranduit cu un nou template Facebook style …

… Si cu aceasta ocazie te anuntam ca avem in pregatire cateva produse informationale pe care le vom lansa pe piata in timp foarte scurt. Stii, in perioade de criza ca aceasta s-au nascut companii precum MTV care au pornit fie de la o idee noua sau de la o idee veche careia i s-au adaugat noi valente.

Acum cativa ani, niste antreprenori au avut ideea sa vanda domenii de internet cu sufixul “.ws” de la website si au reusit sa transforme aceasta intr-o afacere de multe milioane de dolari. In cazul in care domeniul pe care ti-l doresti pe “.com” sau pe “.net” nu mai este disponibil il poti gasi pe “.ws”. Compania care se numeste Global Domains International iti ofera nu numai un domeniu ci si o solutie completa – gazduire, unelte intuitive (nu necesita programare) pentru a-ti construi site-ul, e-mail, redirectionare domeniu etc.

Mai mult decat atat, iti ofera 7 zile gratuit in care le poti testa sistemul si daca nu esti multumit anulezi totul, iar dupa perioada de proba platesti lunar echivalentul a 10$ pentru toate serviciile aferente unui domeniu. In plus, ei au un sistem foarte performant de afiliere – si cine ii poate promova mai bine decat un client multumit.
Sistemul de afiliere functioneaza impecabil ca un mlm de pana la 6 nivele. Nu trebuie sa vinzi nimic, doar sa promovezi link-ul catre potentiali clienti si sa-ti incasezi comisioanele. Pentru a afla mai multe despre acest sistem, te invitam sa accesezi domenii internet .ws. Noi folosim deja sistemul lor atat pentru a gazdui site-uri co domenii “.ws” achizitionate cat si pentru a-i promova in sistem de afiliere.

Be Sociable, Share!
Categories: Affiliate marketing