• Abonare Newsletter

    * indicates required

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala antreprenori, manageri si profesionisti

Cum puteti copia strategii de succes de la 21 dintre cei mai buni marketeri din lume

In timp am facut parte din echipe care au organizat diverse evenimente si conferinte si stiu cat de dificil poate fi sa pui toate piesele la un loc dar si cat de multa valoare poate fi adaugata audientelor prin prezentarile speakerilor.

Una dintre cele mai mari greseli ale mele de la inceputul calatoriei mele in internet marketing a fost ca am vrut sa invat totul de unul singur si am neglijat cat de valoros poate fi ajutorul din partea mentorilor care deja au reusit sa aiba succes. Din fericire, pe parcurs am corectat acest aspect.

Cariera mea este un mix al pasiunilor mele #marketingonline, #imobiliare #publicspeaking, #training si #muzica si fac tot ce tine de mine sa fac lucrurile astazi mai bine ca ieri si maine mai bine ca azi. Pe drum fac o gramada de greseli, unele dintre ele de-a dreptul ridicole dar mi-am introdus in viata obiceiul de a invata de la cei care sunt mai avansati ca mine in tot ceea ce doresc sa realizez.

Am un gps intern – daca adaug sau nu valoare si de aceea am incetat sa fac o gramada de lucruri care nu aduc valoare audientei mele, familiei, societatii si vietii mele. Bineinteles, nu toate merg conform planului dar imi imping limitele in fiecare zi.

marketing mayhem

Scriu aproape zilnic cate un mesaj catre audienta mea care este trimis pe mail, Facebook, social media si meetups iar ele au scopuri foarte precise: fie impartasesc ceva ce am descoperit care poate motiva si imbunatati o zi, o viata profesionala, o viata sau sa dau de veste despre un continut bestial, unelte si resurse (unele dintre ele care pur si simplu ma “dau pe spate”) ce pot fi utilizate in eforturile voastre de marketing.

Spun marketing pentru ca astazi marketing-ul se face intr-un mod diferit fata de cum se facea acum cativa ani. Nu conteaza daca vorbim de online, social, e-mail sau mobile marketing pur si siplu ai nevoie sa-ti upgradezi cunostintele despre marketing chiar daca titlul jobului tau nu este “marketer”. Daca esti un manager, antreprenor sau profesionist – adica te incadrezi in audienta mea trebuie sa stii sau sa inveti cum sa-ti promovezi afacerea, pe tine, abilitatile tale iar informatiile cele mai valoroase nu se invata la scolile de afaceri.

Din fericire pot sa ma raportez la aproape toate problemele si blocajele pe care le intalnesti deoarece pe cele mai multe dintre ele le-am invatat “the hard way” (facand) si asta ma mentine relevant in workshop-uri, training-uri si evenimente unde vorbesc.

Acestea fiind spuse (scrise) avem nevoie sa urmam modele dovedite si sa inovam deasupra lor. Nu sunt de acord cu doar a copia formule de scucces fiindca in acest fel nu adaugi valoare si esti doar o copie. Dar … poti beneficia de inspiratie extraordinara de la modele de succes si adauga ulterior magia personala.

De asemenea, atunci cand recomand produse o o fac numai pentru resurse pe care le achizitionez personal si le utilizez in proiectele in care sunt implicat.

Dar ce se intampla atunci cand urmaresti cum au ajuns la succes 21 dintre cei mai importanti marketeri din lume?

Ieri a fost lansat un pachet de interviuri (in limba engleza) continand povestile si sfaturile a 21 dintre cei mai importanti marketeri din lume.

Acesti oameni stiu cum sa faca audiente mari sa deschida e-mailuri, sa dea click pe link-uri si sa faca o gramada de cuimparaturi iar multi dintre ei sunt angajati de corporatii mari pentru consultanta si sunt platiti cu sume pe care majoritatea dintre noi le consideram strigatoare la cer. Motivul este ca ei cunosc strategii, metode si blueprints care pot fi adaptate la orice afacere si sa conduca la transformarea acesteia.

Totul se gaseste in cursul “Mayhem Exposed”. Aici poti accesa toate inregistrarile.
Expertii din cadrul interviurilor sunt specialisti in:

– Affiliate marketing
– Creatie produse si servicii
– Creatori de software
– Afaceri cu produse private label/resell rights
– Vanzatori de carti de specialitate
– ClickBank
– Lansari de produse pe platforma de affiliate marketing Jvzoo

Ce este foarte interesant este ca fiecare marketer impartaseste ce ar face daca ar fi sa ia toitul de la inceput incepand de astazi.

Indiferent daca este un incepator sau avansat in internet marketing vei gasi cateva idei de aur in acest curs pe care le poti lua cu tine si utiliza pentru a-ti maximiza profiturile.

Ai aici acces instant la toate cele 21 de interviuri cu expertii in marketing online.

Succesul lasa urme si asta este! Cand incepi sa aplici ceea ce este in curs vei fi cu ani lumina inaintea celor care inca se chinuie sa reuseasca.

Be Sociable, Share!
Categories: Affiliate marketing