• Abonare Newsletter

    * indicates required

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala antreprenori, manageri si profesionisti

Care sunt tipurile de aspiratoare?

Toata lumea are nevoie de aspirator. Eu, spre exemplu, nu as putea sa imi imaginez cum ar fi sa dau cu matura in continuare. Cu tot praful care se ridica sau cel care nu se ridica si ramane pe jos, dupa care spalatul podelelor devine o corvoada. In orice caz, ar fi un fiasco total, la care nici nu vreau sa ma gandesc.

Asta pentru ca sunt atat de multe tipuri de aspiratoare deja, incat poti sa il alegi pe cel mai potrivit pentru tine si pentru bugetul tau. Acum gasesti aspiratoare in magazinul Selgros Iasi chiar la preturi foarte avantajoase, pana pe 8 iulie.

Tipuri de aspiratoare:

Aspiratorul cu sac. Acestea sunt cele mai intalnite aspiratoare de pe piata. Fiind foarte raspandite, sunt cea mai ieftina varianta. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca trebuie inlocuit mereu sacul atunci cand se umple, sau golit, daca este sac de material. A doua situatie duce la o neplacuta imprastiere a prafului in toata incaperea, pentru ca acesta se baga in porii materialului si este foarte greu de scos.

Aspiratorul fara sac. Acest aspirator, asa cum ii spune si numele, merge pe alta varianta decat cea a sacului. Aici avem o cuva din plastic inchisa etans, ca toate resturile si tot praful sa nu poata iesi. Nefiind poroasa, aceasta nu face praful sa se ataseze de pereti, ceea ce face mult mai usoara golirea ei. De asemenea, cuva si filtrele se pot spala si se pot lasa la uscat, ceea ce confera un plus de siguranta pentru aerul respirat dupa aspirare.

Aspirator cu filtrare prin apa. Avantajul unui astfel de aspirator este faptul ca aerul degajat este lipsit de tot praful pe care chiar si un filtru bun il poate scapa. Odata trecut prin apa, aerul absorbit lasa tot praful si mizeria acolo, facand, totodata, o treaba mai buna in privinta aspiratului. Dezavantajul este faptul ca sunt mult mai voluminoase si mai grele decat celelalte.

Aspirator cu spalare. Acest aspirator a fost o adevarata descoperire la vremea sa, avand in vedere faptul ca aspira si, in acelasi timp, spala covoarele. In acesta se adauga detergent sau solutii speciale care, dupa prima aspirare, se imprastie pe covor, iar dupa o perioada se aspira din nou. Pentru ca face toate acestea, este, bineinteles, si mai scump.

Robotul care aspira in locul tau. Pentru oamenii prea ocupati ca sa isi faca timp pentru aspirat, exista roboti mici care fac de toate in locul lor. Ei sunt programati si pornesc singuri, merg singuri peste tot si isi fac treaba foarte bine, chiar fara ca tu sa fii acasa.

Asa ca, iata, sunt o multime de variante de aspiratoare, pentru toata lumea. Puteti alege ceea ce doriti, ca sa vi se potriveasca.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Be Sociable, Share!
Categories: Articole Business