• Abonare Newsletter

    * indicates required

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala

Resurse pentru Succes si Dezvoltare Personala antreprenori, manageri si profesionisti

3 Motive principale pentru a te indrepta catre segmentul de porti culisante automate

Fie ca ai deja o casa, fie ca tocmai te pregatesti sa iti ridici una, s-ar putea sa te fi intrebat pana acum ce tip de porti sa alegi. Mai mult de atat, e foarte posibil ca deja sa fi cumparat sau chiar instalat niste porti culisante standard, cu actionarea manuala. Daca te intrebi de ce ai avea nevoie de o automatizare a acestora, articolul de astazi iti va aduce raspunsul, in mare. Consultanta in alegerea sistemelor potrivite, cat si comparatii, informatii legate de pret si caracteristici, pot fi accesate in segmentul de porti culisante, la Ordis.ro. Sa privim asadar inspre cateva beneficii ale folosirii acestor kituri de automatizare :


1. Securitate sporita
Securitatea (siguranta) joaca un rol major in alegerea unor porti culisante automate (atat acasa, cat si pentru spatiile business). Aceste porti ce pot sa fie comandate electric sunt o prima piedica, daca o putem numi asa, impotriva hotilor oportunistilor, raufacatorilor, vandalilor. Daca adaugam acestor porti si un sistem de interfonie standard (sau videointerfonie), putem obtine un grad chiar si mai mare de control, direct din confortul biroului sau incaperilor casei noastre. Altfel spus – ne mutam prima “linie de aparare” dincolo de usa de la intrare – la intrarea in curte.

2. Comoditate
Daca e sa privim in cartierul in care locuim, ori in oras, observam ca nu toate portile masive din lemn sau fier forjat raman inchise peste zi; mai rau, ele nu sunt inchise nici peste noapte. Daca unul din motivele pentru care acestea au fost instalate, in respectivele locatii, era securitatea, putem spune ca proprietarii au aruncat banii pe fereastra. De ce? Pentru ca nu se obosesc nici macar sa coboare din masina si sa le inchida, in fiecare zi, la plecare sau la venire. E adevarat ca ambele tipuri de porti culisante (sau batante), din lemn sau metal, pot sa fie foarte grele si deloc usor de miscat. Asadar, un sistem de automatizare devine nu un simplu moft ci o necesitate. Deschiderea si inchiderea acestora, in mod manual, poate sa devina ceva foarte incomod, in special pentru cei ce locuiesc pe strazi mai aglomerate. Sa te eliberezi de aceasta corvoada… poate fi vazut ca un principal motiv pentru a alege un kit de automatizare profesional, pentru porti culisante.

3. Eficienta din punct de vedere practic
Vrei ca si copiii tai sa se simta in siguranta si sa ramana cu adevarat asa? Ai animale de casa? Atunci vei intelege cu siguranta si acest aspect al utilizarii de porti culisante automate.

Pentru a gasi cele mai potrivite modele de kituri de automatizare porti culisante, Ordis.ro iti vine in ajutor cu solutiile potrivite, la preturi mai mult decat accesibile, de la producatori de renume international, precum TAU Italia sau Gr ITALIA.

Be Sociable, Share!
Categories: Articole Business